LED-valomainos

LED-KOTELOT

LED-mainostaulu on alumiinikotelo, jonka taustalevyyn on kiinnitetty ledmoduuleita tietyin välein tasaisen valon saavuttamiseksi. Valomainoskotelon etulevy on valoa läpäisevää materiaalia, johon sisältyy haluttu logo ja/tai teksti. Valomainoskotelot tehdään räätälöidysti asiakkaan tarpeet huomioiden.

Valomainoskotelot ovat yleisin valomainosluokka, koska aikaisemmin enemmän käytettyjen loisteputkien sijoittaminen on ollut yksinkertaisempaa ja edullisempaa. Lisäksi valomainoskotelot ovat pääsääntöisesti helpompi valmistaa, joka vähentää valomainoksen kustannuksia.

Valomainoskotelo on oikein toteutettuna näyttävä ja tehokas valomainonnan muoto.

Valomainoskoteloissa käytetään LED-moduuleita, jotta saadaan mahdollisimman tasainen ja laadukas valo. LED-moduulit ovat huomattavasti energiatehokkaampi vaihtoehto kuin esimerkiksi aikaisemmin yleisemmät loisteputket.

Valomainoskoteloissa käytettävät LED-moduulit ovat huoltovapaat, joten ylimääräisiä palaneiden loisteputkien vaihtoa ei ole, jolloin säästyy aikaa ja rahaa. Annamme uusille LED-valomainoksillemme aina vähintään viiden vuoden takuun.

Tutustu Led-Pylväät

LAADUKKAILLA RATKAISUILLAMME SÄÄSTÄT SELVÄÄ RAHAA!

LGHTSON käyttää vain markkinoiden laadukkaimpia LED-komponentteja, mikä takaa tehokkaan näkyvyyden, pitkän elinkaaren ja matalat käyttökustannukset.

PYYDÄ TARJOUS

Kerromme mielellämme lisää yrityksesi tarpeisiin sopivista valomainosratkaisuista ja annamme kustannusarvion.