NÄYTTÄVÄT VALOMAINOKSET NOPEALLA AIKATAULULLA

Räätälöity valomainos auttaa yritystäsi erottumaan! Kauttamme saat persoonalliset valomainokset nopealla aikataululla ja markkinoiden pisimmällä takuulla. Toteutamme sekä laajat valomainoskokonaisuudet että yksittäiset, pienemmät ratkaisut.

TOTEUTAMME RÄÄTÄLÖIDYT VALOMAINOKSET OMALLA TEHTAALLAMME

Ammattimaisesti toteutettu valomainos on tehokas ja mieleenpainuva mainoskeino, joka auttaa kehittämään yrityksesi brändiä. Laadukkaasti toteutettuna valomainos kestää aikaa jopa useiden vuosikymmenten ajan.

Suunnittelemme, valmistamme, toteutamme ja tarvittaessa myös huollamme korkeatasoiset valomainokset erilaisten yritysten tarpeisiin räätälöityinä. Toteutamme eri kokoisia projekteja kaikkialla Suomessa ja tarvittaessa myös kansainvälisesti. Valomainokset toteutetaan omalla tehtaallamme Tuusulassa.

VALOMAINOKSET VIIHDEKESKUS FLAMINGOON VANTAALLE

”Tilasimme Lightsonilta Vantaan Viihdekeskus Flamingon sisätiloihin valomainokset opastamis- ja markkinointitarkoitukseen. Viihdekeskuksen palvelut sijaitsevat viidessä kerroksessa, ja aika-ajoin asiakkaiden on ollut haastavaa löytää alimpien kerrosten toimijoita. Kerrosten väliin sijoitetut näyttävät valomainokset tuovat sekä näkyvyyttä viihdekeskuksessa toimiville yrityksille ja toisaalta taas opastavat asiakkaita heidän luoksensa.

Projekti eteni erittäin sujuvasti ja tehokkaasti. Tapasimme Lightsonin edustajat Flamingossa, ja kävimme läpi tarpeemme ja tavoitteemme. Olin erityisen tyytyväinen siihen, että Lightsonilla oli heti näkemys siitä, miten valomainokset voisi toteuttaa. Tapaamisen jälkeen saimme heiltä visuaalisen ehdotuksen, jota vielä hienosäädimme mieleiseksemme. Sen jälkeen sovimme asennusajan ja projekti siirtyi kokonaan heidän hallintaansa.

Lightson valikoitui kumppaniksi, sillä Viihdekeskus Flamingo on tehnyt aikaisemminkin yhteistyötä yrityksen kanssa. Lopputulos oli juuri sellainen kuin pitikin, näyttävä ja tyylikäs. Yhteistyö Lightsonin kanssa oli kaiken kaikkiaan miellyttävää ja suosittelen heitä mielelläni yhteistyökumppaniksi myös muille.”

Markkinointipäällikkö Tiina Heikkilä, Kauppakeskus Jumbo ja Viihdekeskus Flamingo

VALOMAINOS

valomainos

LED-Irtokirjainmainos on näkyvä ja erottuva valomainos, joka voidaan valmistaa tekstin tai logon muotoon. Lightsonin LED:t tarjoavat tuotteelle pitkän käyttöiän. Lupaamme tuotteelle markkinoiden pisimmän takuun – viisi vuotta.

valomainos

Valomainoskotelot ovat pääsääntöisesti suorakaiteen muotoisia LED-valomainoksia, joissa valaistuksena toimii Lightson LED-moduulit. Koteloissa voidaan käyttää myös muita valaistus- ja muotovaihtoehtoja parhaan näkyvyyden takaamiseksi.

valomainos

Pylväät tarjoavat hyvän näkyvyyden ja houkuttelevat asiakkaita pidemmänkin matkan päästä. Maassa seisovien LED-valomainosten koko voi vaihdella aina metristä muutaman kymmenen metrin korkuisiin tienvarsimainoksiin. 

valomainos

Lightson tarjoaa opasteratkaisut niin pieniin kuin suurinkin tarpeisiin. Led-tekniikkalla elinkaari on pitkä ja huoltovapaa. Opasteratkaisut on mahdollista saada myös valaisemattomina.

TOIVEIDESI MUKAAN TOTEUTETTU VALOMAINOS ALAN PARHAISTA KOMPONENTEISTA

Olemme joustava ja kokenut valomainosten asiantuntija, joka pystyy toteuttamaan ratkaisut myös vaativiin tai suuriin kohteisiin. Jokainen tekemämme valomainostuote toteutetaan alusta loppuun asiakasyritysten toiveiden mukaisesti omalla tehtaallamme Tuusulassa. Meiltä saat samasta paikasta myös led-valaisimet ja suunnittelupalvelut.

Yhteistyö kanssamme on mutkatonta: toimitusaikamme ovat lyhyitä ja saat kauttamme halutessasi kaikki tarvittavat palvelut alkuvaiheen suunnittelusta aina asennukseen ja huoltoon saakka.

Käytämme kaikissa tekemissämme valomainoksissamme korkeatasoisia materiaaleja kestävän lopputuloksen takaamiseksi. Valomainos on pitkäikäinen investointi, joka toimii yrityksesi mainoksena parhaimmillaan jopa sukupolvelta toiselle.

Tarjoamme kaikkien valomainostemme LED-komponenteille markkinoiden pisimmän, viiden vuoden takuun.

VALOMAINOS TUO HUOMIOTA YRITYKSELLESI, EDULLISESTI!

Valomainos mahdollistaa yrityksellesi edullista ja jatkuvaa näkyvyyttä lähes ilmaisella mainospaikalla. Oikein huollettuna valomainoksen elinkaari kestää sukupolvelta toiselle. Investoidessa yrityksesi markkinointiin, näkyvyyteen ja tunnettuuden lisäämiseen, älä unohda valomainoksen voimaa. Se maksaa itsensä nopeasti takaisin! 

Laadukkaat, näyttävät ja kestävät valomainokset suunnittelee ja toteuttaa Lightson Oy. Palvelemme niin pieniä kuin suuriakin yrityksiä ja  toimitamme kaiken kokoiset ratkaisut laadulla ja ammattitaidolla koko suomeen. 

Valomainostuotteet,- ja palvelut räätälöimme aina asiakkaan toiveiden mukaisesti. Tavoitteenamme on luoda yrityksellesi virheetön ja näkyvä julkisivu joka huomataan!  Käytämme valomainoksissa laadukkaita materiaaleja parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi. Myönnämme valomainosten LED-komponenteille 5 vuoden takuun!

NÄIN PALVELEMME!

VALOMAINOS AVAIMET KÄTEEN!

Miten valomainosprojekti Lightsonin kanssa etenee?

Voit halutessasi ulkoistaa meille koko valomainosprosessin alusta loppuun saakka. Tarvittaessa projekti alkaa siitä, että tulemme kohteeseen paikan päällä katsomaan, minkälainen valomainos palvelisi yrityksesi tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla.

  1. Ota meihin yhteyttä.
  1. Suunnitteluvaihe alkaa yleensä kohteen kartoituksella ja mittauksella. Pienemmissä ratkaisuissa voi riittää, että toimitat meille haluamasi materiaalit, kuten yrityksesi logon ja valomainoksen mitat.  Suunnittelemme kuhunkin kohteeseen sopivimmat ratkaisut sekä niihin käyvät materiaalit. Ennen tarjouksen hyväksymistä saat meiltä projektille pitävän hinnan sekä luonnoskuvat lopputuloksesta.
  1. Teemme tarvittaessa haluamasi muutokset suunnitelmiin.
  1. Kun olet hyväksynyt ehdotuksemme, siirtyy valomainos tuotantoon. Kaikki valomainoksemme valmistetaan alan parhaita komponentteja ja uusinta teknologiaa hyödyntäen. Toimitusaika valomainoksille on tyypillisesti noin 2-4 viikkoa. 
  1.   Tarvittaessa autamme yritystäsi myös hakemaan tarvittavia lupia esimerkiksi kaupungilta tai muulta asianomaiselta taholta.
  1. Halutessasi tulemme asentamaan valomainoksen paikan päälle. Hoidamme paikalle tarvittaessa esimerkiksi nosturin ja vastaamme tarpeen mukaan sähkötöistä.
  1. Tarvittaessa myös huollamme valomainoksesi. Halutessasi voit tehdä meidän kanssa pitkäaikaisen huoltosopimuksen.