LED-VALAISIMET JA MUUT VALAISTUSRATKAISUT SUUNNITTELUSTA ASENNUKSEEN

Tarvitsetko huippulaatuisia valaistustuotteita tai kokenutta yhteistyökumppania rakennusprojektiin? Saat kauttamme tasokkaat LED-valaisimet ja valaisinpuolen asiantuntijuuden myös suuria projekteja varten. Toimimme mielellämme yhteistyökumppanina sähkö- tai rakennusurakoitsijoille.

Kysy lisää valaistuksesta

MYYNTI

Ota yhteyttä asiantuntijaamme kun pohdit valaistusratkaisua. Meiltä saat laadukkaat led-valaisimet ja asiantuntemuksen valaistuksesta.

SUUNNITTELU

Suunnittelemme kokonaisvaltaisesti valaistusratkaisut ja LED-valaisimet asiakkaan tarpeen huomioiden. Suunnittelussa otamme erityisesti huomioon taloudellisuuden, ympäristöystävällisyyden ja käytännöllisyyden.

ASENNUS

Otamme suunnittelussa lähtökohtaisesti huomioon asentamisen helppouden. Toimitamme tarvittaessa valaistusratkaisut avaimet käteen-periaatteella.

TUOTTEET

Kauttamme LED-valaisimet ammattikäyttöön

Lightson Oy on moderni ja ketterä valomainos- ja valaistusalan yritys, joka tuo maahan markkinoiden parhaiden merkkien LED-valaisimet erittäin kilpailukykyisin hinnoin.

Saat kauttamme ammattikäyttöön tarkoitetut LED-valaistustuotteet. Edustamme lukuisia eurooppalaisia huippumerkkejä, kuten Secom ja Raytec. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löydät myös LED-putket sekä LED-lamput monipuolisesti erilaisiin käyttötarkoituksiin. Toimimme mielellämme yhteistyökumppanina sähkö- tai rakennusurakoitsijoille.

Kysy lisää LED-valaisimista

Tuotteet ja osaaminen myös suuriin projekteihin

Tarvitsitpa yhteistyökumppanin sitten ison valomainoksen tai vaikkapa kokonaisen tehdasverkoston valaistuksen uusimiseen, ota meihin yhteyttä! Me tunnemme led-valaisimet ja erilaiset valaistusratkaisut jokaiseen tarpeeseen.

Suunnittelemme ja toteutamme kestävät ratkaisut, jotka palvelevat kohteen tarpeita parhaalla mahdollisella tavalla. Loistavan ensivaikutelman voi tehdä vain kerran!

Olemme ripeästi kasvava valomainosalan yritys. Toimipisteemme ovat pääkaupunkiseudulla ja Seinäjoella, mutta palvelemme asiakkaitamme ympäri Suomen. Verkkokaupastamme löydät led-valaisimet ja laajan valikoiman muita tuotteita lyhyillä toimitusajoilla.

Lightson Oy – joustava yhteistyökumppani sähkö- ja rakennusurakoitsijoille

Yrityksen taustalla toimii kokeneet alan tekijät jo toisessa sukupolvessa. Aina vuodesta 1979 asti, jolloin toimintamme käynnistyi, on asiakastyytyväisyys, toimivat ratkaisut ja korkea laatu ollut toimintamme ydin.

Tarvitsetko näyttävää valomainosratkaisua? Kokeneet valomainonnan asiantuntijamme suunnittelevat, valmistavat, toteuttavat ja huoltavat myös valomainokset ja led-valaisimet yrityksesi tarpeiden mukaan. Toteutamme projekteja mielellämme ympäri Suomen ja tarvittaessa myös kansainvälisesti.

Kanssamme työskennelleet asiakkaamme tuntevat meidät laadusta ja nopeasta palvelusta. Olemme toteuttaneet valomainoksia muun muassa kauppakeskus Forumille ja viihdekeskus Flamingolle. Katso lisää asiakasreferenssejämme!

Ota yhteyttä, pyydä tarjous valaistusratkaisusta