Teollisuusvalaisimet vaativaan ammattikäyttöön

Meiltä saat lukuisten tunnettujen merkkien teollisuusvalaisimet. Toimimme myös tarvittaessa yhteistyökumppanina valaistusprojektin suunnittelemisessa esimerkiksi sähkö- tai rakennusurakoitsijalle. Tutustu verkkokauppamme kattavaan valikoimaan!

Ota yhteyttä!

Laadukkaat teollisuusvalaisimet Lighsonilta

Etsitkö korkealaatuisia teollisuusvalaisimia tai valaistuksen asiantuntijaa rakennusprojektiin? Kauttamme saat lukuisten laatumerkkien ammattikäyttöön tarkoitetut teollisuusvalaisimet. Löydät tuotevalikoimastamme myös LED-putket ja muut erilaiset LED-valaisimet erilaisiin valaistuksen käyttötarkoituksiin.

Lighston Oy toimii myös mielellään kokonaisvaltaisena valaistuskumppanina esimerkiksi sähkö- tai rakennusurakoitsijoille. Otathan siis meihin yhteyttä, mikäli etsit kokenutta asiantuntijaa isommalle projektille.

Asiantuntijamme auttavat sopivan valaisimen löytämisessä

Kauttamme saat sekä valaistuksen kokonaisratkaisut että yksittäiset teollisuusvalaisimet. Halutessasi vastaamme myös myymiemme tuotteiden huollosta sekä asennuksista.

Verkkokauppamme laadukkaat valaisimet täyttävät vaaditut kriteerit niin tehon kuin kestävyydenkin kannalta. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyy valaisimia sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Tasokkaat tuotteet jälleenmyyjille

Jälleenmyyjillemme tarjoamme tasokkaat teollisuusvalaisimet kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimitusajan. Lighston keskittyy laatuun ja ketterään palveluun!