Teollisuusvalaisimet vaativaan ammattikäyttöön

Tuomme maahan lukuisten tunnettujen merkkien teollisuusvalaisimia ja toimimme tarvittaessa yhteistyökumppanina valaistusprojektin suunnittelemisessa esimerkiksi sähkö- tai rakennusurakoitsijalle. Tutustu verkkokauppamme kattavaan valikoimaan!

Ota yhteyttä!

Laadukkaat teollisuusvalaisimet ja LED-valaistusratkaisut

Etsitkö korkealaatuisia teollisuusvalaisimia tai valaistuksen asiantuntijaa rakennusprojektiin? Kauttamme saat lukuisten laatumerkkien ammattikäyttöön tarkoitetut teollisuusvalaisimet. Löydät tuotevalikoimastamme myös LED-putket ja muut erilaiset LED-valaisimet erilaisiin valaistuksen käyttötarkoituksiin.

Lighston Oy toimii myös mielellään kokonaisvaltaisena valaistuskumppanina esimerkiksi sähkö- tai rakennusurakoitsijoille. Otathan siis meihin yhteyttä, mikäli etsit kokenutta teollisuusvalaistuksen asiantuntijaa isommalle projektille.

Asiantuntijamme auttavat sopivan valaisimen löytämisessä

Kauttamme saat sekä valaistuksen kokonaisratkaisut että yksittäiset teollisuusvalaisimet. Halutessasi vastaamme myös myymiemme tuotteiden huollosta sekä asennuksista.

Verkkokauppamme laadukkaat valaisimet täyttävät vaaditut kriteerit niin tehon kuin kestävyydenkin kannalta. Monipuolisesta tuotevalikoimastamme löytyy teollisuusvalaisimia sekä ulko- että sisäkäyttöön.

Jälleenmyyjillemme tarjoamme tasokkaita valaisimia kilpailukykyisin hinnoin ja nopein toimitusajan. Lighston keskittyy laatuun ja ketterään palveluun!