YKSITYISET LIIKKEET

Valomainos on tärkeä sijoitus yrityksesi markkinointiin ja näkyvyyteen. Kiinnität asiakkaan huomion jo kaukaa niin yöllä kuin päivällä. Älä jätä lähes ilmaista mainospaikkaasi käyttämättä.

Lightsonilla me panostamme laatuun ja parhaaseen palveluun. Valomainoksen tilaaminen on vaivatonta. Suunnittelemme ulkoasun, parhaan sijainnin ja esittelemme kustannustehokkaimmat rarkaisut juuri sinun yrityksesi tarpeet huomioiden.

Asennamme valomianoksen paikoilleen ja vastaamme myös halutessasi valomainoksen huollosta. Näin yrityksesi ilme ja julkisivu säilyy virheettömänä vuodesta toiseen. Liikepaikan muuttuessa toimittamamme valomainos on helppo irrottaa ja asentaa uudelleen.

ULKOKYLTIT ABL-LAATAT OY:LLE

”Tarvitsimme paremman liikenteenohjauksen yrityksemme toimialueelle. Vanhat ulkokyltit eivät olleet riittäviä, joten päädyimme lisäämään kylttejä sekä merkitsemään jokaiseen rakennukseen ledikirjaimin eri toimipisteet. Uusien kylttien ja valaisimien avulla loimme turvallisemman ja selkeämmän ohjeistuksen. Löysimme Lightsonin alunperin siten, että etsimme netin kautta yrityksiä, jotka tekevät ulkomainoksia ja -kylttejä. Lightsonilta tuli paras tuki jo tarjousvaiheessa, joka vakuutti meidät siitä, että Lightson olisi hyvä kumppani.

Olemme erittäin tyytyväisiä, erityisesti led-valokirjaimet ovat olleet tyylikkäät ja toimivat. Lightsonissa ymmärrettiin nopeasti tarpeitamme ja suositeltiin meille sopivat vaihtoehdot. Saimme erittäin hyvän opastuksen sekä suunnitteluavun, josta olemme todella kiitollisia.
Lightsonin kanssa toimiminen oli mutkatonta ja helppoa.

Meidän ei tarvinnut huolehtia mistään, ja pystyimme luottamaan heidän osaamiseensa ja ammattitaitoonsa. Erityisesti he saavat kiitosta palvelevasta asenteesta, hyvästä suunnittelusta ja mutkattomasta palvelusta. Lightsonin kanssa oli ilo toteuttaa tämä projekti.”

Erika Forsman, ABL-Laatat

PYYDÄ TARJOUS

Kerromme mielellämme lisää yrityksesi tarpeisiin sopivista valomainosratkaisuista ja annamme kustannusarvion.

PYYDÄ TARJOUS!